Клуби
Розклад занять РусУкр

Клуб здорового харчування

Клуб здорового харчування «Як зберегти капітал«Смачного фітнесу». Лекція психолога Олени Хорін про те, як закріпити досягнутий результат і не дати втраченим кілограмам повернутися.

смачний

"Клуб здорового харчування. Овочі, зелень, коренеплоди". Липень - розпал літа і пік врожаю всіх корисних плодів, овочів, зелені та коренеплодів. Ці продукти - невід'ємна частина раціону людини. лекція буде присвячена ту користь, яку вони несуть, правилам вибору, закупівлі і зберігання. Ми розповімо про те, як отримати максимальну користь і не допустити потрапляння в раціон шкідливих речовин.

смачний 4

"Літня дієтологія". Годинна лекція присвячена продуктам, які з'являються на нашому столі в червні. Це - вітамінна рослинна продукція: овочі, фрукти, ягоди. Ранні продукти потенційно небезпечні, тому що можуть бути перенасичені нітратами і пестицидами. Лекція допоможе в цьому розібратися, а так навчить як зробити свій стіл максимально смачним і корисним.

смачний5

"Функціональне тренування на свіжому повітрі (Work out)". Загальновідомо, що для спалювання жирів найкращий спосіб - тренування на свіжому повітрі. Найбільша кількість кисню може забезпечити хороше окислення жирів. Функціональні тренування на свіжому повітрі є логічним, послідовним тренуванням всіх м'язових груп з використанням вправ з власною вагою і з додатковим обладнанням (TRX, фіт-боли, амортизатори, мед боли, гирі, канати). Тренування складене з урахуванням всіх вимог безпеки і особливостей тренуючихся людей. Воно не має спеціальних обмежень і в ньому можуть взяти участь, як учасники проекту «Смачний фітнес», так і їх друзі.

смачний6

"Вся правда про м'ясні продукти". Зараз дуже модно критикувати м'ясну їжу! Чи правильно це? М'ясні продукти і м'ясо є найважливішим компонентом нашого раціону. Завдяки м'ясу людство вижило і досягло свого розквіту. Лекція покаже всі корисні і шкідливі властивості м'яса, відвідувачі дізнаюся про сорти м'яса, про правила його вибору, а також навчаться правильним кулінарним прийомам, які дозволять зберегти всі корисні речовини і не допустити потрапляння шкідливих.

смачний7

"Вся правда про вуглеводи". Лекція присвячена вуглеводним продуктам: крупам, хлібу, овочам і фруктам. Учасники зрозуміють ту користь, яку несуть вуглеводи, а також дізнаються про головні небезпеки набору зайвої ваги при переїданні вуглеводної їжі, адже на сьогоднішній день саме цей тип ожиріння є найпоширенішим. Також вони дізнаються про такі поняття як глікемічний індекс, індекс насичення і способах впливу на ці показники за допомогою кулінарних прийомів.

смачний8

"Вся правда про молочні продукти". Лекція про користь молочних продуктів. Молочні продукти - багатюще джерело корисних речовин, проте сучасні харчові технології значною мірою змінили їх властивості та якість. Лекція розповість про всі нюанси сучасної молочної промисловості, про потенційну небезпеку молочних продуктів, а також про такі речі, як ферментопатии і алергії на молочні продукти.